Utnytter du opplevelsen til det fulle?

Kom dit med hemmeligheten

Det er lite som slår et godt glass vin etter en lang uke, full av stress og mas. Der du lener deg tilbake i sofaen kan du allerede kjenne lukten av den syrlige vinen. En blir nesten beruset bare av lukten, og bestemmer seg naturligvis for å åpne flasken. Der du heller vinen i glasset sprer lukten seg ytterligere, og nå frister det virkelig. Du tar en slurk og lar den fyldige vinen bevege seg rundt i munnen. Her får du hver eneste smak av vinen, de 5000 forskjellige nivåene du har hørt ekspertene snakke om, og du kjenner at det er godt å leve. I det du svelger vinen kjenner du en deilig varm følelse gjennom kroppen. Dette er et scenario mange nordmenn drømmer om, men som veldig få faktisk opplever. Selv om vi tror at vi har kunnskap om vin og at vi virkelig nyter den, utnytter de fleste nordmenn opplevelsen langt fra til det fulle. Dette handler verken om kjøpsvilje eller tilgjengelighet på gode viner, men derimot kunnskap om hvordan vinen skal oppbevares. Selv om mange har en anelse om hvordan vinen skal oppbevares, er det veldig få nordmenn som følger de flere hundre år gamle rådene. Siden vin er en av de få råvarene som faktisk blir bedre med årene, er det her et uutforsket territorium for de fleste nordmenn. Wine and Barrels sitter derimot på en løsning som verken trenger stor innsats eller trenger å koste skjorta. Hos Wineandbarrels.no kan du finne løsningene som tar din vinoppbevaring til et helt nytt nivå.

Stativene som holder vinen i ro

Selv om Wine and Barrels har en rekke nyttige produkter til oppbevaring av vin, er det kanskje vinstativene som er de aller mest populære. Med et vinstativ løser en mange av de problemene en har med oppbevaring. Først og fremst handler dette om å få vinen til å ligge i ro. For de aller fleste nordmenn ender vinen i kjøleskapet sammen med brus, øl og andre varer. Kjøleskapet åpnes naturligvis stadig, og dette gjør at vinen ikke får den roen den trenger. Dessuten er ikke temperaturen i kjøleskapet varm nok for at vinen skal utvikle seg riktig. Vin trenger en temperatur på rundt 14 grader, og da blir for eksempel et vinstativ i kjelleren et mye bedre alternativ for din oppbevaring av vin. Til slutt er ikke belysningen i et kjøleskap optimalt, og over tid kommer dette til å ødelegge vinen helt. Da er det viktig å oppbevare vinen i et mørkere området, hvor kjelleren igjen kommer opp som et godt alternativ. Vinstativene er enkle å forflytte, så dette er naturligvis en bonus. Sist men ikke minst er luftfuktigheten en perfekt topp på kaken. Det aller viktigste er derimot som sagt at vinen får være i ro, og her er vinstativet det aller beste alternativet hos Wine and Barrels.

Stort utvalg til lave priser

Et kjent tema er at firmaer med store utvalg egentlig bare har mange forskjellige produkter. Wine and Barrels har derimot mange forskjellige modeller innenfor produktet vinstativ, og de kommuniserer derfor selvsikkert at deres utvalg er strålende. Modellene som finnes her er alt fra det aller enkleste og billigste til det mest luksuriøse i bransjen. Er du i startgropa og ikke vet helt hvor du skal starte, da er Vinikea en ypperlig start på din reise. Dette vinstativet lar deg kjøpe del etter del, slik at du kan bygge ut vinstativet samtidig som du bygger din samling. Er du derimot av typen som vil ha et litt mer stilig vinstativ er den Italiensk inspirerte modellen Renato noe for deg. Dette er kanskje en av de mest populære vinstativene på grunn av den rimelige prisen og samtidig flotte designet. Sist men ikke minst må en ikke glemme vinstativet Winerex, som kanskje er noe av det mest luksuriøse i markedet. Uansett hva du bestemmer deg for derimot, så kan du være garantert at Wine and Barrels både har det beste utvalget og de laveste prisene i markedet. Her finnes modeller som passer enhver smak og både store og små lommebøker. Nå trenger du ikke la vinen lide i kjøleskapet lenger. Wine and Barrels lar deg oppbevare vinen riktig, slik at du kan nyte opplevelsen til det fulle.

admin